Смачно, ніжно та повітряно — ось такий він, знаменитий тортик Павлова!
September ділиться з вами дуже простим, але в той же момент ідеальним рецептом, з яким ваш торт по-справжньому вразить всіх.
БІЗЕ
Збиваємо 100 гр білка, 200 гр цукрової пудри, ванільний екстракт, 1 ч.л лимонного соку хвилин 10 до глянцевої маси.
Додаємо 20 гр кукурудзяного крохмалю, перемішуємо.
Висипаємо на пергамент у формі тістечок. І відправляємо сушиться в духовку на 100-120 ° С хвилин на 40-60. ⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
КРЕМ
Збиваємо 150 гр 33% холодних вершків, поступово додаючи цукрову пудру (за смаком більш / менш солодкий крем) до стійкої текстури, але головне не перебити, а потім змішуємо з 200 гр вершкового сиру. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ВИКЛАДАЄМО
У готове бізе викладаємо крем і прикрашаємо свіжими ягодами. насолоджуємося
Автор: zarychanska