Готуємось до Великодня. 10 рецептів українських пасок

Головною та невід'ємною стравою на святковому великодньому столі є паска.

Редакція September підібрала для вас 10 класних рецептів пасок, щоб кожна з вас могла приготувати свою смачну та красиву пасочку.

 

Важливі поради:

  • Дріжджі мають бути свіжими, світлими та мати приємний запах.
  • Духовку варто прогрівати якомога довше, перш ніж покласти продукт.
  • Борошно брати лише вищого гатунку і неодмінно просіюйте його.
  • Масло треба свіже, високої жирності, без хімічних добавок.
  • Форму заповнювати тістом на чверть, а в піч ставити тоді, коли тісто піднялося на третину форми.
  • Краще не ходити кухнею, доки печеться паска чи бабка.
  • Готовий продукт ще у формі треба покласти на решітку, щоби дно не відіпріло.
  • Виймати з форми, коли трохи схолоне, але не зовсім холодну.
  • Щоб висока паска не «сіла», її, діставши з форми, треба покласти на рушник, розстелений на матраці або тугій подушці.
     

Якщо ви спеціаліст у своїй сфері та бажаєте, щоб про вас дізналася аудиторія September — напишіть нам на пошту: writer@september.is. В e-mail вкажіть інформацію про себе, чим ви займаєтеся, та на яку тему бажаєте написати статтю.

Вам також може бути цікаво