Головною та невід'ємною стравою на святковому великодньому столі є паска.
Редакція September підібрала для вас 10 класних рецептів пасок, щоб кожна з вас могла приготувати свою смачну та красиву пасочку.
Важливі поради:
- Дріжджі мають бути свіжими, світлими та мати приємний запах.
- Духовку варто прогрівати якомога довше, перш ніж покласти продукт.
- Борошно брати лише вищого гатунку і неодмінно просіюйте його.
- Масло треба свіже, високої жирності, без хімічних добавок.
- Форму заповнювати тістом на чверть, а в піч ставити тоді, коли тісто піднялося на третину форми.
- Краще не ходити кухнею, доки печеться паска чи бабка.
- Готовий продукт ще у формі треба покласти на решітку, щоби дно не відіпріло.
- Виймати з форми, коли трохи схолоне, але не зовсім холодну.
- Щоб висока паска не «сіла», її, діставши з форми, треба покласти на рушник, розстелений на матраці або тугій подушці.
Якщо ви спеціаліст у своїй сфері та бажаєте, щоб про вас дізналася аудиторія September — напишіть нам на пошту: writer@september.is. В e-mail вкажіть інформацію про себе, чим ви займаєтеся, та на яку тему бажаєте написати статтю.