Гарбузове шоколадне печиво
Інгредієнти
- 3 склянки борошна
- 3/4 чайної ложки солі
- 1/2 чайної ложки харчової соди
- 1/2 чайної ложки розпушувача
- 1 чайна ложка меленої кориці
- 1/2 чайної ложки меленого мускатного горіха
- 1/2 чайної ложки меленого імбиру
- 1/4 чайної ложки меленої гвоздики
- 1 склянка вершкового масла, кімнатної температури
- 3/4 склянки коричневого цукру
- 1 склянка цукрового піску
- 1 велике яйце
- 2 чайні ложки ванільного екстракту
- 1 склянка гарбузового пюре
- 2 склянки шоколадної стружки
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Велике деко вистеліть килимком для випікання або пергаментним папером і відкладіть.
У середній мисці перемішайте разом борошно, сіль, соду, розпушувач та спеції. Відкладіть.
За допомогою міксера змішайте вершкове масло та цукор, поки вони не стануть легкими та пухнастими, приблизно 3-4 хвилини. Додайте яйце, ваніль та гарбуз і перемішайте, приблизно 3 хвилини. Повільно додайте сухі інгредієнти. Перемішайте шоколадну стружку.
Капайте великими округлими столовими ложками на підготовлене деко. Випікайте 10-12 хвилин або поки печиво тільки не почне підрум’янюватися по краях. Дайте печиву охолонути на деко протягом двох хвилин. Перекладіть на решітку для охолодження та повністю охолодіть.
Гарбузове печиво з імбиром
Інгредієнти:
- ½ склянки вершкового масла кімнатної температури
- 1 склянка цукрового піску плюс ще для прокатки печива
- ½ склянку чистого гарбуза
- ¼ чашка патоки
- 1 велике яйце
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
- 2 ⅓ склянки універсального борошна
- 2 чайні ложки харчової соди
- 2 чайні ложки меленої кориці
- 1 1/2 чайної ложки меленого імбиру
- 1 чайна ложка меленої гвоздики
- 1/2 чайної ложки солі
Приготування:
Збийте масло та цукор разом, поки вони не стануть кремовими та однорідними. Додайте гарбуз, патоку, яйце та ванільний екстракт, перемішайте.
У середній мисці змішайте разом борошно, соду, спеції та сіль. Додайте сухі інгредієнти до вологих інгредієнтів і перемішуйте до поєднання. Тісто для печива поставте в холодильник мінімум на 1 годину. Тісто можна охолодити протягом 2-3 днів.
Коли тісто готове до випікання, розігрійте духовку до 180 градусів. Вистеліть деко пергаментним папером. Помістіть цукор у невелику миску. Обкачайте кулі тіста розміром зі столову ложку в цукрі, поки воно добре не покриється, і покладіть на підготовлений деко. Випікайте 10–12 хвилин, або поки печиво не трісне і не схопиться по краях. Печиво все одно буде м’яким. Дайте печиву охолонути на деко протягом 2-3 хвилин після виймання з духовки, а потім перекладіть на решітку для повного охолодження.
Шотландське вівсяно-гарбузове печиво
Інгредієнти:
- 1 1/4 склянки борошна
- 1 чайна ложка харчової соди
- 1/2 чайної ложки гарбузової спеції
- 1/2 чайної ложки кориці
- 1/4 чайної ложки мускатного горіха
- 1/4 чайної ложки солі
- 1/2 склянки несоленого вершкового масла, кімнатної температури
- 3/4 склянки цукрового піску
- 3/4 склянки упакованого коричневого цукру
- 1 велике яйце
- 1 чайна ложка ваніліну
- 1 чашка гарбузового пюре (не начинка з гарбузового пирога)
- 3 склянки вівсянки
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть два деко пергаментним папером або силіконовим килимком і відкладіть.
Насипте в невеликій мисці борошно, соду, гарбузову спецію, корицю, мускатний горіх і сіль.
Збийте вершкове масло, цукор і коричневий цукор до однорідної сметани. Додайте яйце та ванільний екстракт. Далі додайте гарбуз і перемішайте до поєднання.
Повільно додайте в борошняну суміш та висипте вівсянку
Викладіть тісто столовою ложкою на підготовлені дека. Випікайте 10-12 хвилин або поки печиво не схопиться і не стане золотистим. Дістаньте печиво з духовки та охолодіть на деко протягом 2 хвилин. Перекладіть на решітку і повністю остудіть.
Якщо ви спеціаліст у своїй сфері та бажаєте, щоб про вас дізналася аудиторія September — напишіть нам на пошту: writer@september.is . В e-mail вкажіть інформацію про себе, чим ви займаєтеся, та на яку тему бажаєте написати статтю.
Вам також може бути цікаво