Символ Різдвяних свят.
Запах, який заповнює увесь будинок.
Створює особливу атмосферу.
А ви просто насолоджуєтеся цим моментом.
Зберігайте рецепт від September та подаруйте собі солодкий подарунок.
Інгредієнти
113 грам вершкового масла (кімнатної температури, обов'язково!)
100 грам цукру (1/2 склянки)
1 велике яйце
230 грамів меду (160 мл, приблизно 2/3 склянки)
390 грам борошна
1/2 ч. ложки солі
1/4 ч. л. харчової соди
2 ч. ложки меленого імбиру
1 1/2 ч. ложки кориці
1/4 ч. ложки гвоздики
1/8 ч. ложки мускатного горіха
Спосіб приготування
Змішати цукор та вершкове масло міксером.
Додати яйце і перемішати.
Додайте мед і добре перемішайте.
Перейдемо до сухих інгредієнтів:
В окремій мисці з’єднайте всі сухі інгредієнти і перемішайте їх разом, після чого додайте їх у масляну суміш та перемішайте.
Розділіть тісто на дві частини, сформуйте їх у тві круглі форми.
Залиште тісто у холодильнику на декілька годин (2-3 години).
Розігрійте духовку до 180 C.
Розкачайте тісто та виріжіть красиві новорічні форми.
Викладіть вирізане печиво на форму для запікання, вистелену пергаментним папером і запікайте їх близько 10-12 хвилин.
Дайте їм повністю охолонути, після чого зберігайте їх у герметичній місткості.
Ідеї для оформлення печива