А-ля снікерс або снікерс на корисний лад.
Досить цікавий смак даного десерту, для любителів солодощів магазинних - це чудова альтернатива.
Основа:
- 1 частина арахісової пасти @green_leaf_ua
- 0,5 частини пасти кеш'ю
- 1 частина обсмаженого з сіллю арахісу
- 1/3 частина подрібненого на борошно смаженого арахісу (можна менше, консистенція має бути досить густа)
- Мед за смаком.
Нуга:
- 1 частина фініків
- 1/3 частина арахісової пасти
- 1/3 частина кокосової олії @green_leaf_ua
- Ваніль за бажанням.
Інгредієнти другого шару подрібнюємо блендером до утворення тягучої маси.
Викладаємо її у форму і рівномірно розподіляємо. Щоб тягучка не прилипала до ложки змастіть її кокосовою олією.
Форму прибираємо в морозилку хвилин на 20.
Готуємо основний шар:
Змішуємо всі інгредієнти 1 шару і викладаємо отриману масу на вже застиглу тягучку. Прибираємо в морозилку приблизно на годину.
Як батончики повністю застигнуть — виймаємо із форми, та «купаємо» у шоколаді.
Смачного!
Автор: Оксана Матвєєва