Літо — особлива пора, коли є можливість дозволити собі трішки більше. З'являється більше часу та бажання готувати. Без зайвих складнощів і з мінімальними зусиллями. Редакція September знайшла рецепт печива з їстівними квітами у блозі чудової @quietnliving
Вважаємо, що літо саме та пора року, яка дозволяє експериментувати!
Інгредієнти:
200 г вершкового масла
100 г цукру
2 жовтки
300 г борошна
Барвник (чит. інструкцію до нього)
Їстівні квіти
2 білки
Приготування:
1.Змісити тісто і покласти в холодильник на 30 хв.
2.Їстівні квіти покласти у миску з водою і добре промити, викласти на рушник і дати просушитись.
3.Увімкнути духовку на 165 градусів.
4.Розкатати тісто між двома листами пергаменту.
5.Вирізати форми, викласти квітки і помастити зверху білком.
6.Викласти на деко та випікати 10-15 хв.
⠀
P.S.список їстівних квітів шукайте в інтернеті
Насолоджуйтеся!
Якщо ви спеціаліст у своїй сфері та бажаєте, щоб про вас дізналася аудиторія September — напишіть нам на пошту: writer@september.is . В e-mail вкажіть інформацію про себе, чим ви займаєтеся, та на яку тему бажаєте написати статтю.
Вам також може бути цікаво: