Рецепт печива з їстівними квітами

Літо — особлива пора, коли є можливість дозволити собі трішки більше. З'являється більше часу та бажання готувати. Без зайвих складнощів і з мінімальними зусиллями. Редакція September знайшла рецепт печива з їстівними квітами у блозі чудової @quietnliving

 

Вважаємо, що літо саме та пора року, яка дозволяє експериментувати!

Інгредієнти:

200 г вершкового масла

100 г цукру

2 жовтки

300 г борошна

Барвник (чит. інструкцію до нього)

Їстівні квіти

2 білки

Приготування:

 

1.Змісити тісто і покласти в холодильник на 30 хв.

2.Їстівні квіти покласти у миску з водою і добре промити, викласти на рушник і дати просушитись.

3.Увімкнути духовку на 165 градусів.

4.Розкатати тісто між двома листами пергаменту.

5.Вирізати форми, викласти квітки і помастити зверху білком.

6.Викласти на деко та випікати 10-15 хв.

P.S.список їстівних квітів шукайте в інтернеті

 

Насолоджуйтеся!

Якщо ви спеціаліст у своїй сфері та бажаєте, щоб про вас дізналася аудиторія September — напишіть нам на пошту: writer@september.is . В e-mail вкажіть інформацію про себе, чим ви займаєтеся, та на яку тему бажаєте написати статтю.

Вам також може бути цікаво: