Будемо відверті, немає нічого смачнішого ніж домашня випічка. ОсобливоЮ коли тісто повітряне і ніжне, а начинка запашна, гаряча, а найголовніше – натуральна. Наважливіше в пирогах – правильно приготоване тісто, а також начинка з гармонійно підібраних інгредієнтів. Смачного!
Автор: @cooking_by_yuliya
P.S. Натиснувши на назву рецепту, можна переглянути відео-приготування.
Шарлотка — це завжди просто та дуже смачно.
Інгредієнти:
— 4 яйця
— 150 г борошна
— 150 г цукру
— 1 ч.л. розпушувача
— щіпка солі
Приготування:
1. Збити яйця з цукром ті сіллю, просіяти борошно з розпушувачем та перемішати
2. Форму змастити маслом та присипати борошном і викласти тісто
3. Зверхні накласти багато смачних слив
4. Випікати: 180/60 приблизно , дивиться шо вашій духовці , до сухого сірника або пробуйте пальчиками на пружність
Інгредієнти:
— 2 яйця
— 120 г цукру
— 100 г вершкового масла ( розтопленого )
— 200 г борошна
— 1 ч.л. розпушувача
— 250 г натертого гарбуза
— імбир,кориця,мускатний горіх,горішки
Приготування:
1. Яйця збити з цукром до білого
2. Додати масло та знову збити
3. Додати борошно та розпушувач і спеції і збити
4. Додати натертий гарбуз і перемішати
5. Випікати: 170/40 хв приблизно але залежить від вашої форми
Інгредієнти
для тіста:
— 300 г борошна
— 150 г масла вершкового холодного
— 1 ч.л. розпушувача
— 2 ст. л. цукру
— 2 ст. л. сметани
— 1 яйце
— щіпка солі
Приготування:
1. Масло натерти в борошно і все розтерти в дрібні крихти
2. Додати розпушувач,сіль,цукор,яйце, сметану і замішати тісто
3. Розділити на дві частини і залишити в морозильнику на 30-40 хв
4. Натерти тісто у форму (любу) зверху викласти чорницю з цукром та трішки крохмалю , зверху натерти знову тісто
5. Випікати 180/30-40 хв щоб тісто добре пропеклась, орієнтуйтесь на вашу духовку
6. Тісто не робіть дуже товстим шаром щоб пропеклось
Інгредієнти:
— 120 г м’якого масла
— 120 г цукру
— 120 г борошна
— 2 яйця
— 1 ч.л. розпушувача
— щіпка солі
Приготування:
1. Масло збити з цукром та додати яйця
2. Вмішати інші сухі інгрідієнти
3. Форму змастити маслом
4. Викласти тісто, зверху абрикоси і трішки їх присипати цукром
5. Випікати : 200/25-30 хв
Якщо ви спеціаліст у своїй сфері та бажаєте, щоб про вас дізналася аудиторія September — напишіть нам на пошту: writer@september.is. В e-mail вкажіть інформацію про себе, чим ви займаєтеся, та на яку тему бажаєте написати статтю.
Вам також може бути цікаво: